Disse bedriftene betaler gjelda til Flint Håndball

Christian AlbretsenAktuelt

Billedtekst: Bare blide fjes å se etter at Flint Håndball reddes økonomisk av lokale bedrifter. Fra venstre styremedlem Kenneth Doksheim, Anders Aas (Revac AS), Birger Almenning (Sport1 Tolsvrød) og Svein Erik Johansen (Jernia Tolvsrød-Nøtterøy). Foto: Sven-Erik Syrstad.

Et realt spleiselag av lokale bedrifter sørger for at Flint Håndball blir kvitt gjelda og kan puste lettet ut.

– Det var en blanding av stormende jubel og tårer da dette gikk i orden. Helt fantastisk, sier markedsansvarlig Kenneth Doksheim i Flint Håndball.

Med styreleder i Flint Håndball, Per Einar Dahlby, på utenlandsreise ble det opp til styremedlem Doksheim å presentere gladnyheten:

Den konkurstruede håndballklubben er reddet økonomisk. Gjelda til Norges Håndballforbund og Tønsberg kommune blir nedbetalt.

– Vi er utrolig takknemlige for at disse bedriftene går inn og hjelper oss på denne måten, sier Doksheim.

Det er Revac AS, Sport1 Tolvsrød og Jernia Tolvsrød-Nøtterøy som nå har inngått en avtale med Flint Håndball som gjør at klubben blir kvitt den tyngende gjelda.

Flint Håndball har vært i en økonomisk krisesituasjon det siste året. Gjelda har truet med å ta knekken på klubben. Flints gjeld til håndballforbundet beløper seg til cirka 500.000 kroner, mens gjelda til kommunen er om lag halvparten så stor.

Artikkelen er sakset fra tb.no – les hele artikkelen her.