Åpen dag avholdt hos Revac 17. August 2019

Christian AlbretsenAktuelt

Rundt 60 Re-inbyggere deltok på Åpen-dag, som Revac AS hadde invitert til den 17. August 2019.

– Det er viktig for oss å vise fram Revac for våre naboer og andre i Re Kommune, slik at de får bedre kjennskap til vår bedrift. Samtidig er det moro for oss å vise fram hva vi gjør og hvordan vi har det her, sier daglig leder Anders Aas.

Den åpne dagen startet med en presentasjon av Revac AS i bedriftens kantine, etterfulgt av en omvisning på hele anlegget.

Ordfører Thorvald Hillestad var tilstede under hele den åpne dagen, og hadde et innlegg for de fremmøte.
– Jeg er takknemmelig for åpenheten som Revac viser, ved å ha en slik åpen dag, sa Hillestad.
– Da jeg besøkte Revac første gangen, må jeg si at jeg ble beundret over kompleksiteten av hva Revac driver med, og stolt over at vi har en slik bedrift i bygda vår.

Revac AS og Anders Aas er meget fornøyd med den åpne dagen, der det var utelukkende positive tilbakemeldinger fra de fremmøtte.

Revac AS takker så mye til de fremmøtte.

Revac sitt nye vektkontor, som åpnet i Mai-19. Her veies alle lastebiler ved inn og utkjøring.

Daglig leder Ander Aas viser frem Revac sitt nye anlegg for kjøle og fryseskap.
Anlegget er pr nå det mest avanserte i Europa. Anlegget kverner opp produktet, og omdanner til rene masser (plast, metall og isolasjon som blir til pellets)

Mottak av småelektronikk. De gule Revac-burene kommer inn fra kommunale gjenvinningsstasjoner og elektriske forretninger i hele landet.

Bygg C, der sortering av småelektronikk gjøres. Innholdet i burene plukkes ut for hånd, og nødvendig sortering gjøres, bl.a fjerning av batteri. Småelektronikken går videre inn i maskinen som kverner opp produktene.

Metallsorteringsanlegget som kverner og sorterer metallene fra kjøle og fryseskap. Metallene gjennomgår prosesser, slik at det sorteres på aluminium, rustfritt og øvrig stål

Plastsorterings-anlegget, som gjenvinner og behandler og sorterer de forskjellige plastkvalitetene. De ferdige plastkvalitetene fylles i big-bags og omdannes til nye produkter via Revac sine nedstrømskunder i Europa.