Oppdatering om brannen på Revacs behandlingsanlegg

Christian AlbretsenPressemeldinger

Vestfold Interkommunale Brannvesen melder kl. 12.00 i dag at slik situasjonen er nå har de kontroll på brannen som oppstod på Revacs behandlingsanlegg 27. mai. Revac fortsetter å bistå redningsetater og myndigheter i deres arbeid.

– Først og fremst vil jeg beklage de belastninger brannen har medført for beboere og nærmiljø. Vi er glad ingen kom til skade i brannen og vårt fokus nå er å få kontroll over situasjonen, sikre miljøet og komme tilbake i drift så raskt som mulig. Dette gjør vi tett samarbeid med redningsetater og myndigheter, sier Anders Aas, daglig leder i Revac AS.

– Det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen. Dette vil bli en del av politiets etterforskning og vi vil bistå politiet så godt vi kan i deres arbeid, sier Aas.

– Vi jobber samtidig med å omdisponere avfallet og leveringer til anlegget, slik at kundene våre igjen skal få hentet sitt avfall, sier Aas.

Ny informasjon om hendelsen vil bli lagt ut her på vår nettside. Når det gjelder håndtering av selve brannen ber vi om at det tas kontakt direkte med Politi og brannvesen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Anders Aas, daglig leder i Revac AS
Tlf: 905 81 160
E-post: anders@revac.no

Om Revac AS

Revac AS er blant de største bedriftene i Norge innen behandling av EE-avfall (elektriske og elektroniske apparater/produkter). Revac AS er 100% privat eiet. Vi håndterer alle typer EE-avfall fra kjøleskap til den elektriske tannbørsten.

Tidligere pressemeldinger

Orientering om brannen pa Revacs behandlingsanlegg. 28. mai 2018, kl 11.05.